Македонски | English

Почитувани,

Среќни новогодишни и Божиќни празници Ви посакува тимот на ФЕРОЕЛЕКТРО.
На веб страната на ФЕРОЕЛЕКТРО може да најдете се за вашата градина, алатки и артикли потребни за вашето лозје, јаболка или друга обработена земјодеслка површина. Големиот спектар на застапени брендови за кој ФЕРОЕЛЕКТРО е увозник и застапник, ви овозможува да пронајдете се што ви е потребно за вашата градина на едно место.                          Актуелно


Директен линк на сликата  Голем избор на бочви за ракија и вино од програмата на EZIO INOX
               Погледнете го најновиот каталог на Фероелектро и МТД Градина!
За Вас и оваа година обезбедивме широк асортиман на квалитетни производи од докажаните брендови: MTD, Wolf Garten, Ikra Mogatec, Weima, Max, Intex, Bekger, Agrati, Blue Dot, Rover Pompe, Eno Italia и др.

Продолжуваме и понатаму да внесуваме радост и во Вашите градини!